NE OLACAK BU YOL? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NE OLACAK BU YOL?


 

Milletvekili Cengiz Gökçel, Çeşmeli – Taşucu arasına yapılacak olan otoyolun 4 yılda tamamlanacak olmasına tepki gösterdi. Gökçel "Seçim öncesi verilen sözler, seçim sonrası unutuluyor. Vatandaşlar yol istiyor. Verilen sözlerin tutulmasını istiyor" dedi.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Ulaştırma Bakanı Cahit Turan’ın yanıtlaması istemiyle Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolunun akıbetini sordu. Önergeye üç ay sonra cevap veren Bakan Turan, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılacak olan otoyol için 4 yıl sonraya tarih verdi.

Çeşmeli – Taşucu Otoyolunun yapım süresinin, sözleşmenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren dört yıl olarak gösterilmesine tepki gösteren CHP’li Gökçel “Mersin’in ihtiyacını seçim malzemesi haline getiriyorlar” dedi.

“MERSİN’İ SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLIYORLAR”
İhale süresinin seçimlere göre belirlendiğini söyleyen CHP’li Vekil, Mersin’in lütuf değil, ödediği vergiyi kamu yatırımı olarak geri istediğini dile getirdi. “Mersin geçen sene 170 Milyon Lira gelir vergisi, 250 Milyon Lira da kurumlar vergisi ödedi. Diğer kalemleri saymıyorum bile. Hükümet vergiyi kepçeyle alıp kaşıkla veriyor. Onu da seçimden seçime hatırlıyor.” dedi.

“BU GİDİŞLE 2023’E DE YETİŞMEZ”
Çeşmeli-Taşucu Otoyolunun planlandığı tarihte bitirilmesi durumunda 2023’e yetişeceğini hatırlatan CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, AKP projelerinin zamanında bitirilmemesi ile ünlü olduğunu söyledi. 
Gökçel, “Siz hiç şu zamanda bitecek denen bir projenin bittiğini gördünüz mü? O kadar önemsedikleri İstanbul Havalimanını bile zamanında yetiştiremediler. Bu otoyolu da 2023’e bitiremezler. AKP’nin vatandaşın hayrına olan bir projeyi tamamlaması mümkün değildir. Ancak yandaş vurgun yapacak olsaydı göz açıp kapayana kadar bitirirlerdi ” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA