“KAPALI TRİBÜN MÜZE OLSUN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAPALI TRİBÜN MÜZE OLSUN”


 

Millet Bahçesi projesi nedeniyle yıkım çalışmaları devam eden tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünden seslenen CHP İl Başkan Yardımcısı Betül Tekçe, stadın kapalı tribününün muhafaza edilerek spor müzesine dönüştürülmesini istedi.

Haber Merkezi
CHP Mersin İl Başkanlığı Millet Bahçesi olması için yıkım çalışmaları devam eden tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasında, kapalı tribünün muhafaza edilerek bir spor müzesine dönüştürülmesini istedi. Mersin CHP Basından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Betül Tekçe, yaptığı basın açıklamasında “Stadyum alanı, tüm Mersinlilerin ve amatör sporcuların kullanacağı ve kentle bütünleşecek bir alan olarak korunmalıdır. Ayrıca büyük bir tarihi ve manevi değere sahip olan kapalı tribün muhafaza edilerek Spor Müzesi olarak kentin ve Mersin İdman Yurdu’nun sportif değerlerini ve anılarını yaşatması ve geleceğe taşıması Mersinliler için çok önemlidir” dedi.
 “TEVFİK SIRRI GÜR’ÜN ADINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DEĞERLERİNİ YAŞATINIZ”
Spor camiası ile birlikte hareket ettiklerini ifade eden Tekçe, vatandaşlara da söz konusu alana sahip çıkın çağrısı yaparak şunları söyledi: “Biz CHP olarak spor camiasından gelen bu talep ve çağrıyı sonuna kadar destekliyor, tüm Mersinlileri de bu alana sahip çıkmaya davet ediyoruz. Gelin, bu değerli tesisin kentimize kazandırılmasını sağlayan dayanışma ruhunu bugün de yaşatalım. Gelin, Mersin halkının iradesini yok sayanlara ‘biz buradayız ve bir aradayız’ diyelim. Buradan, Sayın Valimize de bir kez daha sesleniyorum: Mersin’in nefessiz bırakılmasına ve değerlerinin yok edilmesine izin vermeyiniz. Bu stadın ve daha pek çok eserin Mersin’e kazandırılmasına öncülük eden Vali Tevfik Sırrı Gür’ün adına yakışır şekilde değerlerini yaşatınız. Unutulmasın ki,  bugün Mersinlilerin sesini duymayanlar, yarın bu kentin tarihinde hiçbir iz bırakmadan silinip giderler.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA