MERSİN SOKAKLARINI NARENCİYE KOKUSU SARDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN SOKAKLARINI NARENCİYE KOKUSU SARDI


 

Bu yıl 17-18 Kasım tarihleri arasında Mezitli Sahil Galatasaray Meydanı’nda düzenlenecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında aslan, fil, ayı, kaplumbağa, araba, mantar gibi 10 farklı mobil figür kentin her caddesinde festival havasını yaşatıyor.

Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre; “Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır” sloganı ile düzenlenecek olan 6. Uluslararası Narenciye Festivali kapsamında tanıtım çalışmaları devam ediyor. 17-18 Kasım tarihlerinde Mezitli Sahil Galatasaray Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan festival için hazırlanan 10 mobil figür Mezitli ilçesi, Kipa ve Marina AVM’lerinde vatandaşlarla buluştu. 

Mersin Ticaret Borsası ve Narenciye Festivali İcra Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, bu yıl da 70 dönümlük festival alanında tüm kente narenciye temalı birçok etkinlik yaşatacaklarını belirterek, “Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden ünlü şeflerin yapacağı gastro-show'lar, 700'ü aşkın yabancı sanatçının hazırladığı sahne gösterileri gibi çok çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilecek. 7’den 70’e tüm Mersinlileri 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ne bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA