BAŞKAN BATUR’UN ACI GÜNÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN BATUR’UN ACI GÜNÜ


 

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur’un geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta yaşamını yitiren oğlu Erkan Batur, ailesinin ve sevenlerinin göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi

Elim bir trafik kazası sonucu 18 yaşında hayata gözlerini yuman Erkan Batur’un naaşı, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak Demirtaş Mahallesi Abdulkadir Geylani Camiisine getirildi. Buradaki cenaze namazına Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Büyükşehir Başkanvekili Kerim Tufan, Birlik Başkanvekileri Ömer Şahbudak, Veysel Sarı, Birlik Yönetim kurulu üyeleri Nihat Dağdelen, Mustafa Güçyetmez, Erdoğan Yalçın, Mustafa Köç, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Aziz Biricik, Oda Başkanları Erdal Pekmez, Halim Çavuşoğlu, Ümit Özkan, Reşat Kıvılcım, Bora Tuğay, Hasan Çokgün, Hüseyin Özkır, Eşref Tombak, Bekir Yücesoy ile merhum Erkan Batur’un ailesi, yakınları ve pazarcı esnafı katılım gösterdi.
Abdulkadir Geylani Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası merhum Erkan Batur’un naaşı, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Yenişehir Akkent mezarlığına getirildi. Buradaki cenaze töreninde ise Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile çok sayıda belediye başkan adayı da hazır bulundu.
Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Abdulhalim Batur’un ayakta durmakta zorlandığı ve Birlik Başkanımız Talat Dinçer tarafından sık sık teselli edildiği cenaze töreninde Erkan Batur’un naaşı okunan dualar eşliğinde ve göz yaşları arasında ebedi istirahatgahına uğurlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA