HAFTANIN MAÇI TARSUS’TA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAFTANIN MAÇI TARSUS’TA


 

Süper Amatör Lig’de haftanın karşılaşmasında lider Toroslar Belediyespor, deplasmanda Tarsus Belediyespor’a konuk olacak.

ALİ ŞANLI

Süper Amatör Ligde 13’ncü hafta bugün başlıyor. Saat 14.00’de Akdeniz Belediyespor ile Mersin Yolspor karşı karşıya gelecek. Günün 2. karşılaşmasında ise İdman Yurdu 1925 sahasında lige veda etmesi büyük ölçüde netleşen Tarsus Yıldırımspor’u ağırlayacak. 
Pazar günü haftanın en önemli karşılaşması Tarsus’ta oynanacak. Lider Toroslar Belediyespor lig üçüncüsü Tarsus Belediyespor’a gidecek. Bu maçta lider Toroslar Belediyespor’un puan kaybetmesi durumunda lig yeniden başlayacak. Bu önemli karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.
Geçen hafta lideri attığı tek golle yenen Mersin İdman Yurdu bu maçın amacına ulaşması ve Play-Off şansını sürdürmek için Pazar günü Gülnarspor’u yenmek zorunda. Mersin Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Lig 2’ncisi Meskispor ise Homurlu deplasmanına gidecek. Kendi maçı kadar lider Toroslar maçının skorunu da takip edecek olan Mavi Beyazlı ekip ilk yarıya puan farkını en az 1 puana düşürmeyi planlıyor. Rakiplerinin puan kaybıyla lig 4’cülüğüne oturan Erdemli Belediyespor lige veda etmesi gözü ile bakılan K.Milliyespor ile karşı karşıya gelecek.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA