TAKSİ ŞOFÖRLERİNE CEZA YAĞDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAKSİ ŞOFÖRLERİNE CEZA YAĞDI!


 

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde aralarında Mersin’inde olduğu 10 ilde gerçekleştirilen uygulamada 5 bin 324 ticari taksi aracı denetlendi. Kurallara uymadığı tespit edilen sürücülere ise ceza yağdı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından aralarında Mersin’inde olduğu 10 ilde eş zamanlı olarak yapılan "Taksi Uygulaması 2018/2” çalışmaları kapsamında  448 noktada, bin 484 personel ve 457 ekibin katılımı ile gerçekleştirilen uygulamada 5 bin 324 araç denetlendi. İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, il sınırları içerisinde bazı ticari taksi şoförlerinin kısa mesafe, çok uzun mesafe, olumsuz hava koşullarında veya trafiğin yoğun olduğu saatlerde yolcu almadığı, ödeme konusunda (bozuk para) sorun çıkardığı, özellikle yabancı turistler başta olmak üzere farklı şehirlerden gelen vatandaşların gidecekleri adresleri bilmemelerini fırsat bilerek ulaşım güzergahını uzatarak yolculardan yüksek ücret talep ettiği gibi konularda vatandaşlardan güvenlik güçlerine çok sayıda şikayet geldiği belirtildi. Bu doğrultuda ticari taksi ve şoförlerine yönelik dün saat 07.00-20.30 saatleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Konya, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Kocaeli'nde eş zamanlı olarak 448 noktada bin 484 personel ve 457 ekibin katılımı ile “Taksi Uygulaması 2018/2” uygulaması yapıldığı, bu kapsamda 5 bin 324 aracın denetlendiği ifade edildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA