İLK YARININ LİDERİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARININ LİDERİ BELLİ OLDU


 

Süper Amatör Lig’de çıktığı 13 maçta 12 galibiyet alan Toroslar Belediyespor, ilk yarıyı lider kapatmayı garantiledi.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de 13. hafta karşılaşmaları sona erdi. Sürprizin yaşanmadığı hafta bol gollü geçti. Lider Toroslar Belediyespor, Tarsus deplasmanında son dakikada bulduğu gölle 3 puanı kaptı. Lig 2’ncisi Meskispor kazanarak yoluna devam ederken ligde umduğunu bulamayan İdman Yurdu 1925 ise lige erken veda eden Tarsus Yıldırımspor’u gole boğdu. 

LİDER DOKSANDA GÜLDÜ
Ligde şuana kadar oynadığı 13 karşılaşmanın 12’sini kazanarak liderlik koltuğunda oturan Toroslar Belediyespor, deplasmanda Tarsus Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçı 2-1 kazanan Toroslar ekibi ilk yarıyı lider bitirmeyi garantiledi. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmada 1-0 öne geçen Yeşil Beyazlı ekip ev sahibi baskısına dayanamayınca maçta eşitlik sağlandı 1-1. 
İzleyicilerin maçın böyle biteceğini düşündüğü anda takımın yıldız oyuncusu Ramazan Zengin sahneye çıktı. Ramazan, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak takımına 3 puan kazandırdı. 90. dakikada gelen golle galibiyeti bulan Toroslar Belediyespor ligin son haftasına BAY girecek.

DEPLASMANDA GÜLDÜ
Lig 2’ncisi Meskispor zorlu Homurlu deplasmanında tek golle 3 puanı kaptı. Temposuz ve kısır geçen maçı 1-0 kazanan Meskispor lider ile puan farkının açılmasını önledi. Sezon başından beri lideri yakından takip eden Mavi Beyazlı ekip liderin BAY geçeceği haftada Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya gelecek. Meskispor’un bu maçtan da 3 puan ile ayrılması durumunda lider Toroslar Belediyespor ile puan farkını 4’e kadar indirecek.

TOPARLANDILAR
Lige kötü başlayan ama son haftalarda kazanarak Play-Off potasına giren Erdemli Belediyespor haftayı 3 puanla kapattı. Lige uzun yıllar sonra veda eden K.Milliyespor’a konuk olan Erdemli Belediyespor 3-0 kazanarak 3’cülük koltuğuna oturdu. Ligin son haftası Anamur deplasmanına gidecek olan Erdemli Belediyespor galip gelemsi durumunda ilk yarı 3’cü olarak tamamlayacak.

DÜŞÜŞÜ DURDURAMADILAR
Lige çok iyi bir giriş yaparak uzun süre zirve yarışına ortak olan Tarsus Belediyespor hafta sonu lidere son dakika golü ile kaybedince sıralamada 1 basamak gerileyerek 4’cülük koltuğuna oturdular. Lidere 2-1 kaybeden Tarsus temsilcisi bu mağlubiyetin ardından şampiyonluktan çok Play-Off için mücadele edecek.

FARKLI KAZANDILAR
Bir türlü ligde istediği sonuçları alamayan, neredeyse sezon başından beri sorunlarla uğraşan İdman Yurdu 1925 Tarsus ekibine gol oldu yağdı 9-1. Küme düşmesi büyük ölçüde netleşen Tarsus Yıldırımspor ile Mersin’de oynayan İdman Yurdu 1925 9-1 kazanarak haftalar sonra galibiyetle tanıştı. 20 puana ulaşan Kırmızı Lacivertli ekip ligde beşinci konumda. Artık hedef olarak Play-Off ları gören İdman yurdu 1925 ilk yarının son maçında ligde kalma mücadelesi veren Yolspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA