AMPUTE FUTBOL TAKIMINDAN MTSO’YA ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AMPUTE FUTBOL TAKIMINDAN MTSO’YA ZİYARET


 

Mersin Ampute Futbol Yönetimi ve takım oyuncuları, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ziyaret etti. Ziyarette Kızıltan’a Meclis Üyesi Hamit Doğan eşlik etti.

Kulübün kuruluş süreciyle ilgili bilgi veren Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç, Türkiye’de, Ampute Futbol Milli Takımının kazandığı başarıların ardından, engelli sporcular açısından önemli gelişmeler yaşandığını ifade ettiği açıklamasında, “Mersin’de Ampute Futbol Kulübü kurduk ve bu yıl 2. Lig’den itibaren maçlarımızı yapacağız. Ligimizde çok daha tecrübeli olan kulüplerin yanında yeni kurulmuş olmamıza rağmen oldukça iddialı bir durumdayız. Hatta bu kısa sürede Ampute Milli Takımına 2 sporcumuzu gönderme başarısını yakaladık. Birçok alanda olduğu gibi engelliler için de sayısız hizmetleri bulunan başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA