ADAY DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ADAY DEĞİŞTİ


 

BAL’da doludizgin ilerleyen Silifke Belediyespor liderle puan farkını 2’ye indirerek şampiyonluk adayları arasına girdi.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de oynanan 9 hafta sonunda Silifke Belediyespor çıkış yakalayarak liderle puan farkını 2’ye indirdi. Mutlak şampiyonluk parolası ile maçlara çıkan İçelspor ayağına gelen fırsatı değerlendiremeyince zirve yarışından uzaklaştı. 3 Mersin ekibinden 1 takımın direk düşeceği ligde Mut İdman Yurdu’nun performansına bakıldığında veda etmesi en yüksek takım olarak görülüyor.

DERBİ SİLİFKE’NİN

Bölgesel Amatör Ligde sessiz ve derinden giden Silifke Belediyespor lig 2’ciliğine iyiden iyiye kuruldu. Hafta sonunda oynanan derbi maçta Mut İdman Yurdu ile Silifke Belediyespor karşı karşıya geldi. Maça hızlı bir giriş yapan konuk takım Silifke Belediyepsor maçın hemen başında kaptanın golü 1-0 öne geçti. Golü bulan Silifke ekibi geri çekilince ev sahibi yüklenmeye başladı. Sahasında bekleyen rakibini karşılayan Silifke Belediyespor’a bu hamle pahalıya patladı. 36. Dakikada Selçuk Mut İdman Yurdu’na eşitliği getiren golü attı 1-1.

İlk yarıya 1-1’lik sonuçla giren takımlar ikinci yarıya aynı 11’lerle sahaya çıktı. İlk yarının başında olduğu gibi maça hızlı bir giriş yaptı. 58. Dakikada son haftaların dikkat çelen oyuncusu Necati Silifke Belediyespor’a 3 puan getiren golü attı 2-1. Zorlu Mut deplasmanında 3 puanla dönen Silifke Belediyespor liderin puan kaybettiği haftada puan farkını 2’ye düşürdü.

DAHA ÖNCE NEREDEYDİNİZ

Geçen hafta lider Aksaray Belediyespor’a evinde kaybederek şampiyonluk şansını mucizelere bırakan İçelspor ligde henüz galibiyeti olmayan 7 Mart Kadirli Demirspor’a gol oldu yağdı 8-0. Zayıf rakibi karşısında farklı kazanan Siyah Beyazlı ekip daha önce neredeydiniz sorusu sorulmaya başlandı. Büyük bütçe ile kurulan İçelspor’un sadece zayıf rakipleri yenmesi, ligin güçlü ekiplerine puan kaybetmesi kadro mimarlığında hata yapıldığı görüşü öne çıktı.

Liderin 6 puan gerisine düşen İçelspor ligde 3’cü konumda. Haftaya deplasmanda Talasgücü Belediyespor’a konuk olacak.

İŞLER YOLUNDA DEĞİL

Geçen sezonu başarılı geçiren Mut İdman Yurdu bu sezon umduğunu bulamadı. Evinde oynadığı derbi maçında Silifke ekibine 2-1 kaybeden Mut lige veda etmesi en yüksek takım olarak öne çıktı. Acil 3 puana ihtiyacı olmasına rağmen haftayı puansız kapatan Mut İdman Yurdu hafta sonu Kapadokya Göremespor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA