HEVESİ YİNE KURSAĞINDA KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEVESİ YİNE KURSAĞINDA KALDI


 

AKP’den vekillik için Baro Başkanlığı’ndan istifa eden ancak amcasının adaylığı nedeniyle hevesi kursağında kalan Ali Er’in Büyükşehir hayali de suya düştü.

SONER AYDIN

Mersin Barosu 2018-2020 dönemi baro başkanlığına seçilen avukat Ali Er, 24 Haziran milletvekilliği seçimlerinde AKP’den adaylık için baro başkanlığı görevinden istifa etti. Milletvekili olma hevesi ile yola çıkan Er, amcası Ali Er’in de adaylık başvurusu nedeniyle hevesi kursağında kaldı. Baro Başkanlığı koltuğundan olan Er, istifası nedeniyle gerçekleştirilen olağanüstü kurultayda yeniden aday olmadı.

AKP’den milletvekili olamayan Er, bu defa gözünü Büyükşehir Belediyesi koltuğuna dikti. Er, il başkanlığına giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen temayül yoklamasına da katılan Er için işler kötüye gidiyor. 24 Haziran seçimlerinde Mersin’de en fazla oyu alan AKP İstanbul, Ankara ve İzmir’de aday çıkartmayan MHP’ye jest yapmak için Mersin, Adana, Manisa, Aydın ve Osmaniye’de aday çıkartmama kararı aldı. Böylece Mersin’de MHP’nin büyükşehir adayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ortak aday olarak kaldı.

Öte yandan milletvekili olamayan amca Ali Er’in gözünün Büyükşehir Belediyesi’nde olduğu ve aday olabileceği öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA