ANA BORU DELİNİNCE KENTİN DOĞALGAZI KESİLDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANA BORU DELİNİNCE KENTİN DOĞALGAZI KESİLDİ!


 

Mersin’de Anıt Katlı Kavşakta yapılan alt geçit çalışmalarında ana boru hattının delinmesi nedeniyle kent genelinde gaz kesintisi yaşandı.

Merkez Toroslar ilçesinde yer alan Anıt Kavşağı Projesi kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilgili firmaya yaptırılan kazık çakma çalışmaları sırasında iş makinesiyle doğal gaz ana dağıtım borusu delindi. Durumun bildirildiği Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve zabıta ekipleri ile polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, Aksagaz yetkilileri de gaz akışını kesti.

Onarım çalışması nedeniyle kent genelinde abonelere doğal gaz verilemeyeceğine yönelik bilgilendirme mesajları gönderildi.

Aksa Doğalgaz’dan yapılan açıklama şu şekilde oldu; “Yapılan kazı çalışmaları sırasında Mersin ilimizin Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir bölgelerini besleyen çelik hattımıza hasar verilmesi nedeniyle bu mahallelerde geçici süreyle gaz kesintisi yaşanacaktır. Gaz akışı, hasarın giderilmesinin ardından en kısa sürede tekrar sağlanacaktır. Kesinti süresince tarafımızdan yeni bir bilgilendirme yapılana kadar cihazlarda bir arıza yaşanmaması için kombilerinizi lütfen kapatınız”

“DOĞALGAZ BORUSUNUN NEREDEN GEÇTİĞİNİ BİLMEYENLER, BATTI ÇIKTI YAPIYOR”
Ancak kesinti büyük tepki çekti. Özellikle soyla medyadan duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Mersin deki battı çıktı çalışmaları nedeniyle ana doğal gaz borusunu delen ve bu nedenle ben dahil tüm doğalgaz kullanıcılarını mağdur eden belediyecilik çalışmalarını kınıyorum. Hizmet gösteriş olsun diye köstebek misali yer açıp tünel kazmak değildir bilin istedim”,  “Doğalgaz borusunun nerden geçtiğini bilmeyenler Mersin’e battı çıktı yapıyor varın çapını hesaplayın bu adamların. Koca şehrin doğalgazı kesiliyor. Fayansçı yada duvar ustası battı çıktı yaparsa sonuç bu olur. Doğalgaz borusunun geçtiği yere sinyalizasyon takılmamış sanırım” yorumları öne çıktı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA