OVA KÖYLERİNDE BOZDOĞAN İLGİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OVA KÖYLERİNDE BOZDOĞAN İLGİSİ


 

CHP Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, 2019 Yerel Seçimleri kapsamındaki seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bozdoğan’ın seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre, şehir merkezi ve dağ köylerinde bir süredir çeşitli ziyaretlerde bulunan ve bu bölgelerde seçim çalışmalarını yürüten Bozdoğan, son olarak geçtiğimiz haftasonu ova köylerini ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü. Hem Tarsus’tan, hem de köylerden katılımın yüksek olduğu ziyaretlerin ilk durağı Baltalı oldu. Baltalı Mahallesi’nde büyük bir kalabalık ve segiyle karşılanan Dr. Haluk Bozdoğan, buradan hareketle Kargılı, Çiçekli, Çağbaşı ve Alifakı Mahalleleri’ni ziyaret ederek, seçim çalışmalarını ova halkıyla paylaştı.

Ziyaret edilen her mahallenin mahalle muhtarının da hazır bulunduğu ziyaretlerden Çiçekli Mahallesi ziyaretinde, Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer de hazır bulunarak, Dr. Haluk Bozdoğan’ı yalnız bırakmamış oldu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA