O’NUN İSMİ DE SİLİNDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

O’NUN İSMİ DE SİLİNDİ!


 

MHP Genel Merkezi, Başkan Kocamaz’ın ardından önceki gün istifa eden Bozyazı Belediye Başkanı Ballı’nın da ismini sildi.

SONER AYDIN

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Mersin’de Büyükşehir Belediyesi dahil 9 belediye kazanan MHP’de yaprak dökümü sürüyor. İlk olarak 10 Kasım 2017’de Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve beraberindeki 7 meclis üyesi, partilerinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. Türe ile başlayan yaprak dökümü bir yıl sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’la devam etti. İkinci döneminde yerine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna aday gösterilen Başkan Kocamaz, 20 Kasım’da partisinden istifa etti. 15 gün suskun kalıp gelen teklifleri değerlendiren Başkan Kocamaz, 4 Aralık’ta İYİ Parti’ye geçti. 
2 istifa belediye sayısı 7’ye düşen MHP’de son kayıp Bozyazı’da yaşandı. İYİ Parti’ye geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın en büyük destekçisi olan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilince 12 Aralık’ta partisinden istifa etti. Böylece 2014’te belediye sayısı 9 olan MHP’nin 2019 seçimleri öncesi belediye sayısı 6’ya düştü.

Art arda gelen istifaların ardından şok yaşayan MHP Genel Merkezi Başkan Kocamaz ve Türe’nin ardından Mehmet Ballı’nın da ismini belediye başkanları listesinden çıkardı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA