KREŞTE YANGIN TATBİKATI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KREŞTE YANGIN TATBİKATI


 

Erdemli’deki Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreşi’nde, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile ortaklaşa yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; kreşte, çocukların olağanüstü durumlarda yapılması gerekenler noktasında eğitilmesi adına gerçekleştirilen tatbikatla, çocuklara yangın anında yapılması gerekenler anlatıldı.

UZMAN KADRO, UZMAN EĞİTİM

Erdemli Belediyesi'nin Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın vasiyeti üzerine hizmete sunduğu kreş, uzman kadrosu ve eğitimleri ile ailelerin çocuklarını güven içerisinde emanet ettiği bir kurum oldu. Üç yabancı dil eğitimi, branş eğitimleri, spor ve bale eğitimleri, sosyal- kültürel faaliyetlerle çocukların her alanda gelişimine destek olan Şehit Musa Özalkan Kreşi, başarılı çalışmaları ile takdir topluyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN ARKASINDAYIZ”

Yürütülen her hizmeti yerinde inceleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu vatanın şehit kanı ile kazanıldığını ve bu vasiyeti gerçekleştirebilmenin mutluluğunu taşıdıklarını bildirdi. Bu ortam içerisinde en önemli vazifelerinin çocukları vatana ve millete hayırlı bir şekilde yetiştirmek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şu şekilde noktaladı; “Yeni nesiller bizlere emanettir, onların sağlıklı birer birey olarak ülkeye kazandırılması için gereken her desteği vermeye hazırız. Yürüttüğümüz birçok faaliyet, çocuklarımızın hayata hazır bir şekilde, sağlam adımlarla ilerlemesi için geliştirilmiştir. Hayatları boyunca, arkalarında olacağız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA