YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ!


 

Mersin’de iki gündür etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamda olumsuzluklara neden oldu. Özellikle trafik kilitlenirken bazı bölgelerde ev ve iş yerlerini su bastı.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de iki gündür etkili olan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Birçok vatandaş meteorolojinin uyarılarını dikkate alıp şemsiyeleriyle yola çıkarken, bazıları da ıslanmaktan kurtulamadı. Yollardaki su birikintileri nedeniyle sürücüler de ilerlemekte güçlük çekti.
Öte yandan, merkez Yenişehir ilçesi Adnan Menderes Bulvarı Suphi Öner Öğretmenevi önündeki sahil yolunda oluşan su birikintisi nedeniyle sürücüler kontrollü ilerledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri pompa yardımıyla yoldaki suyu boşaltmaya çalıştı.
Bazı bölgelerde ise ev ve iş yerlerini su bastı. 
Mersin ve çevresine iki gündür yağan aşırı yağışlar sebebiyle Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ve Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin, vatandaşların zarar görmemesi adına 7/24 çalışarak su taşkını olan bölgelere anında müdahale ettiği bildirildi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA