EVLENME VAADİYLE ARKADAŞ OLDUĞU KADINI DOLANDIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EVLENME VAADİYLE ARKADAŞ OLDUĞU KADINI DOLANDIRDI


 

Mersin’de bir kişi, evlenme vadiyle ile bir süre arkadaşlığı yaptığı kadını 7 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Bugün emniyetteki ifadesi tamamlanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesinde faaliyet gösteren bir kaportacıya giden Ş.K. isimli şahıs, kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtarak, kaportacı hakkında bulunan yurt dışına çıkma cezasını kaldırabileceğini söyledi. Bunun için kaportacıdan 9 bin 200 dolar alan Ş.K., ortadan kayboldu.

EVLENME VAADİYLE DOLANDIRICILIK İDDİASI
Evlenme vaadiyle bir kadınla da arkadaş olan Ş.K., arkadaşlık yaptığı süre içinde kadından 6 bin 500 lira para aldı. Ayrıca kadının çantasında bulunan 500 lirayı da izinsiz alan şahıs, kadına parayı geri vermeyerek, kayıplara karıştı. Yine merkez Akdeniz ilçesinde bir telefoncuya giden Ş.K., bir telefona alıcı olarak talip olduğunu ve telefona bakmak istediğini söyledi. Telefona baktığı sırada dükkanın kalabalık olmasını fırsat bilen şahıs, hiçbir bedel ödemeden bölgeden uzaklaştı.

3 olayın mağdurlarının şikayetleri üzerine çalışma başlatan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, daha öncede işlem yaptıkları Ş.K. isimli şahsın bulunduğu adreslere operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalar sonucunda şahıs, Pirireis Mahallesi'nde yakalandı. Bugün emniyetteki ifadesinin ardından Ş.K., adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışı şahıs, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA