TESİSLER DÖKÜLÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TESİSLER DÖKÜLÜYOR!


 

2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin’de yapılan tesisler dökülmeye başladı.

SONER AYDIN

Mersin’de gerçekleştiren 17. Akdeniz Oyunları kapsamında 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan tesislerin birçoğu bakımsızlıktan çürümeye yüz tutarken, bazılarında hasarlar oluşmaya başladı. Tesislerin oyunlara yetiştirilmek için kısa sürede tamamlanması bir çok eksikliği beraberinde getirirken, bugünkü sonu da hazırlamış oldu.

TESİSLER, OYUNLARDAN SONRA ADETA UNUTULDU

Yaklaşık 400 milyon TL’lik bedelle hayata geçirilen tesisler, oyunlardan sonra adeta unutuldu. Akdeniz Oyunları için Mersin’e 125 milyon liraya Mersin Stadyumu, 43 milyon 662 bin liraya Atış Poligonu, 24 milyon 986 bin liraya Tenis Kompleksi, 79 milyon liraya Akdeniz Oyunları 2. Etap Köyü, 47 milyon liraya Spor Salonu, 21 milyon 672 bin liraya Olimpik Yüzme Havuzu, 8 milyon liraya Antrenman Salonu, 26 milyon 992 bin liraya Jimnastik Salonu, 4 milyon liraya Bocce Spor Salonu ve 10 milyon 607 bin liraya Atletizm Stadı’na tribün yapıldı. Yine oyunlar kapsamında Edip Buran Spor Salonu’nun onarımı 2 milyon 961 bin liraya gerçekleştirilirken, 4 milyon liraya Tarsus Spor Salonu’nun, 2,3 milyon liraya Erdemli Salonu’nun ve 1,2 milyon liraya da 7’nci Bölge Spor Salonu’nun bakımı yapıldı.

KAPIMIZI ÇALAN YOK!

Sadece oyunların açılış ve kapanış seremonisinin gerçekleştirildiği Mersin Stadyumu’na ise bugüne kadar uluslararası hiçbir organizasyon verilmedi. Oyunlar nedeniyle yapılan olimpik havuzun bulunduğu kapalı salonun son hali ise görenleri korkuttu. 21 milyon 672 bin liraya yapılan Olimpik Yüzme Havuzu’nda derin çatlaklar oluşurken, çatıdan akan sular için kovayla önlem alınmaya çalışıldı. Jimnastik Salonu’nun parkelerinin kalktığı öğrenilirken, Bocce Salonu’nun kaderine terk edildiği belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA