VAHŞETİN ADRESİ YİNE MERSİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAHŞETİN ADRESİ YİNE MERSİN!


 

Mersin’de 15 yaşındaki bir çocuk, zilini çalarak evine girdiği emekli öğretmeni bıçaklayarak öldürdükten sonra çektiği videoyu arkadaşına gönderince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Y.G. (15) adlı çocuk, merkez Mezitli ilçesi Davultepe Mahallesi'nde yalnız yaşayan emekli öğretmen İbrahim Yürümez'in (67) oturduğu evine gitti. Zilini çaldığı kapının açılmasıyla aniden içeriye giren şüpheli, önceden tanıdığı düşünülen emekli öğretmeni bıçaklayarak öldürdükten sonra cesetle birlikte video çekti. 

Çektiği videoyu bir arkadaşına gönderen zanlı, daha sonra evde bulunan televizyonu alarak kaçtı. Videoyu gönderdiği arkadaşının haber vermesiyle olay yerine giden polis, yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı. 
Görgü tanıklarının ifadesi ve güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından Şüpheli Y.G. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Yürümez'in cenazesi otopsi için Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA