56 KİLOMETRELİK YOL 5 YILDA BİTİRİLEMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

56 KİLOMETRELİK YOL 5 YILDA BİTİRİLEMEDİ


 

2013 yılında yapımına başlanan Tarsus – Çamlıyayla Yol Projesi’nde ödenek yokluğu nedeniyle tüm çalışmaların bir kez daha durduğu öne sürüldü.

SONER AYDIN

Mersin’de Çukurova Havalimanı, Kazanlı-Tarsus Sahil Bandı, Çeşmeli-Taşucu Otoyolu gibi kamu yatırımlarının ardından önemli bir kamu yatırımından daha kötü haber geldi. Tarsus ile Çamlıyayla ilçesi arasını araç yolculuğu ile 45 dakikaya indirecek yol çalışmaları ödenek yokluğu nedeniyle son 15 kilometrede durdurulurdu. Yaklaşık olarak 15 kilometrelik bir kısmının kaldığı bildirilen Tarsus – Çamlıyayla Yolu 52,4 kilometresi tek yol, 3,85’si bölünmüş yol olmak üzere toplanda 56,3 kilometre uzunluğunda projelendirilmişti. Yolun uygulama proje bedeli ise yaklaşık 113 milyon 900 bin lira olarak duyurulmuştu. 

AKP’Lİ VEKİL 2018’DE BİTECEK DEMİŞTİ
AKP Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve ilçe yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz yıl Tarsus-Çamlıyayla yol yapım çalışmalarını yerinde incelemişti. 2018'de yolun tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen AKP’li Taşkın, “Tarsus-Çamlıyayla arası 45 dakikaya düşecek. Durmak yok yatırımlara devam edeceğiz. Vatandaşımız en iyisini hak ediyor” ifadelerine yer vermişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA