MERSİN’DE İŞ YERİ YANGINI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE İŞ YERİ YANGINI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI


 

Mersin’de 12 katlı bir apartmanın altında bulunan mobilya ve beyaz eşya mağazalarında çıkan yangında, 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, 2 saatte kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Edinilen bilgiye göre, yangın, öğle saatlerinde merkez Mezitli ilçesinde bulunan 12 katlı bir apartmanın altındaki mobilya ve beyaz eşya dükkanlarının bulunduğu bölgede çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra toma ve iş makinesi de yangına müdahale etti. Polis ekipleri ise bölgeyi kontrol altına alırken, yangında çıkan siyah dumanlar kentin birçok bölgesinden göründü. Yangında, iş yerinde çalışan Tülin Sayar isimli kadın hayatını kaybeederken, 5 kişi yaralandı. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen aralarında polis ve itfaiye ekiplerinin de bulunduğu 7 kişiye ambulansta müdahale edildi. Olay yerine gelen Mersin Valisi Ali İhsan Su, bölgede inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldı. Gazetecilere açıklama yapan Vali Su, "Şuanda arkadaşlarımız söndürme çalışmalarını tamamladı. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Ben tabi vatandaşımıza geçmiş olsun diyorum. İtfaiye ekipleri gerekli incelemeyi yapacaklar. Şuanda bir bayan çalışanın durumu ciddi. O da hastanede tedavisi devam ediyor" dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA