BİTMEYEN YOL ÇÖKTÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİTMEYEN YOL ÇÖKTÜ!


 

Mersin’de 200 milyon TL yatırım değerine sahip D-400 Karayolu üzerindeki Liman-Hal Köprülü Kavşak projesinin bir bölümün yağmur nedeniyle çöktü.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de 2016 yılı Haziran ayında yapımına başlanan yaklaşık 200 milyon TL yatırım değerine sahip D-400 Karayolu üzerindeki Liman-Hal Köprülü Kavşak projesi gecikmesinin yanı sıra bir bölümünün yağmur nedeniyle çökmesi eleştirilere neden oldu.

4 gidiş 4 de geliş olmak üzere toplam 8 şeritten oluşacak yol kapsamında köprü tamamlanarak, yolun bir kısmı kullanıma açılsa da çalışmalar tam olarak tamamlanamadı. Yapımı yılan hikayesine dönen ve yeni yıldan önce açılacağı açıklanan Projede son olarak yolun bir bölümünde yağmur nedeniyle çökme meydana gelmesi eleştirilere neden oldu. Sosyal medyada sıkça gündeme gelen çökme ile ilgili adeta felaketten dönülmesi ise tehlikeni boyutunu gözler önüne serdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, eleştirilere konu olan yatırımlarla ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, proje ile ilgili sağanak yağışlar nedeniyle suya gömülen Liman-Hal Kavşağı’nın açılışının yağışlara takıldığını dile getirerek, “Yağışlar nedeniyle Liman-Hal Kavşağını açamadık. Yağışların bitmesiyle Liman-Hal Kavşağını açacağız” demişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA