YENİ YILA KONSERLİ VEDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ YILA KONSERLİ VEDA


 

Mersin Devlet Opera ve Balesi(MDOB), 2018’e büyüleyici bir konser ile veda etti. Programda, dünyaca ünlü bestecilerin eserleri seslendirildi.

GİZEM EKİCİ

Kuruluşunun 26’ncı yılını geride bırakan, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ‘tek’ opera kurumu olan Mersin Devlet Opera ve Balesi, 2019’e yeni yıl konseri ile veda etti.

Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen, orkestra şefliğini Orhan Şallıel'in yaptığı konserde, MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Bengi İspir Özdülger ile sanatçılar Nihan Çetin Aydın ve Faik Mansuroğlu solist olarak görev aldı.

Maestrosu Orhan Şallıel’in 2Senfonik harmandalı” ile başlayan konser, 60 kişilik senfonik kadro eşliğinde, soprano Bengi İzgi Özdülger, mezzosoprano Nilhan Ç.Aydın ve Bariton Faik Mansuroğlu' nun solistlik yaptığı birbirinden renkli ve keyifli yeni yıl parçalarıyla dinleyicileri adeta mest etti

Programda, dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin yanı sıra, “Woman in love”, “Caravan” ve yeni yılla özdeşleşen "Jingle Bells" parçaları seslendirildi. Renkli repertuarıyla beğeni toplayan konser yaklaşık 1 saat sürdü.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA