MESKİ TARSUS’TA HIZ KESMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ TARSUS’TA HIZ KESMİYOR


 

MESKİ Genel Müdürlüğü Tarsus İlçesi Pamuklu-Eshab-ı Kehf Grubu 3. Kısım İçmesuyu isale hattı yapımında çalışmalarını sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nce, vatandaşların şikâyetlerini ortadan kaldırmak ve halka en sağlıklı içmesuyunu en kaliteli şekilde sunabilmek amacıyla Mersin genelinde yürütülen altyapı çalışmaları ara verilmeden devam ediyor. MESKİ’den yapılan açıklamaya göre; Mersin’in önemli problemlerinin başında gelen içmesuyu ve altyapı konularını büyük bir titizlikle çalışarak çözüme kavuşturan ekipler, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Şehir merkezi ve ilçelerde alt yapıya yönelik birçok çalışma başlatarak vatandaşların taleplerini tek tek karşılamaya özen gösteren MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’in alt yapı sorununa kalıcı çözümler üretmek için başlatmış olduğu grup içmesuyu projelerini hayata geçiriyor. 
Belen içmesuyu kaynağından içmesuyu getirmek için hazırlanan projenin yaklaşık 2 milyon 595 bin TL’ye mal olacağını belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Pamuklu-Eshab-ı Kehf Grubu 2. Kısım içmesuyu isale hattı ve terfi hattı çalışmaları ile Çakırlı, Cinköy ve Ulaş Mahallelelerinin içmesuyu sorununa son verdik.  Pamuklu-Eshab-ı Kehf Grubu 3. Kısım içmesuyu isale hattı inşaatı ile de Ulaş mahallesinden, İbrişim, Karadirlik, Sucular, Kösebalcı mahallelerine içmesuyu getirecek olan hattın yapımına başlanılmış olup çalışmaların tamamlanmasının ardından mahallelerinin içmesuyu sorunu ortadan kalkacaktır” diye konuştu.
Proje kapsamında, muhtelif çaplarda 19 bin metre içmesuyu isale hattı döşeneceğini kaydeden Başkan Burhanettin Kocamaz, “Bu projenin 2019 yılı Haziran ayında tamamlanması öngörülmektedir. Çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir. Bu bölgelerde yaşamını sürdüren vatandaşlarımızın içmesuyu sorununu çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi. Kocamaz, bu proje tamamlandığında; Karadirlik, İbrişim, Kösebalcı ve Sucular olmak üzere 4 mahallenin daha içmesuyuna kavuşacağını ifade etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA