MERSİN’DE YENİ YILIN İLK BEBEĞİ SÜLEYMAN OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE YENİ YILIN İLK BEBEĞİ SÜLEYMAN OLDU


 

Mersin’de yeni yılın ilk bebeği, normal doğumla Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Mersin Şehir Hastanesi’nde dünyaya geldi. Muhammet ve Çiğdem Taş çifti, 3. çocuklarının ismini ’Süleyman’ koydu.

Mersin’de yeni yılın ilk bebeği, normal doğumla Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olan Mersin Şehir Hastanesinde dünyaya geldi. 

Sancılarının artmasıyla birlikte hastaneye akşam saatlerinde yakınlarıyla birlikte gelen Çiğdem Taş (24), 2018’in ilk dakikalarında normal doğumla 3 kilo 500 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Muhammet ve Çiğdem Taş çifti, 3. çocuklarının ismini ’Süleyman’ koydu. 
Anne Çiğdem Taş, çocuğunun sağlıklı olmasından dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, "Yılın ilk bebeği. Hepimize inşallah huzur, mutluluk, sağlık getirir. Mutluyum. İsmini Süleyman kattı. 3 kilo 500 gram doğdu. Normal doğumla dünyaya çocuğumu doğurdum. Zaten bu döneme denk geliyordu. 30 Aralık olmasını bekliyorduk ama bir gün gecikmeli dünyaya geldi. Bunu hiç hesap etmedik. Sancılar, zorlu geçen 9 ay olduğu için zaman çok önemli değildi. Tarihi çok önemli değil yeter ki sağlıklı olmasını diliyorduk" dedi. 

SAĞLIK MÜDÜRÜ BEBEĞE ÇEYREK ALTIN TAKTI 
Mersin İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı ise 2018 yılının herkes için acı, tatlı günlerle geçtiğini belirterek, "Geçen yıllarda dünyada yaşanan değişik olaylar oldu. Mersin'imizde de güzel şeyler oldu, güzel katkılarımız oldu. Mersin'in dünyanın gözde illerinden birisidir. Bizde 31 Aralık'da doğan ilk bebeğimiz kutlamak için Şehir Hastanemize geldik. İlk bebeğimizin adı Süleyman. 3 kilo 500 olarak normal doğumla dünyaya geldi. Sağlıklı, yakışıklı bir çocuk oldu. 2019 yılında da nice güzel bebeklerimizin olmasını istiyoruz. Annemizde çok sağlıklı. İnşallah annelerimiz ve bebeklerimiz hep böyle sağlıklı olur. 2019 yılının tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA