MERSİN’DE SUÇ MAKİNESİ ŞAHIS YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE SUÇ MAKİNESİ ŞAHIS YAKALANDI


 

Mersin’de haklarında 11 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan zanlı ve arkadaşı yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte birçok olaya karışan ve tetikçilik yaptıkları iddia edilen A.A. ve arkadaşı E.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışma neticesinde şahısların merkez Mezitli ilçesine bağlı Tece Mahallesi'nde olduğunu tespit eden ekipler, bölgede şahısları bulmaya çalıştı. Deniz yoluyla yurt dışına kaçmak için plan yaptıkları ileri sürülen şüphelileri fiziki ve teknik takibe alan ekipler, A.A.'yı markette alışveriş yaptığı sırada, arkadaşını ise belirlenen adrese düzenlenen operasyonla yakaladı. Zanlıların ev ve üzerilerinde yapılan aramalarda tabanca, şarjör, fişek ve uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca E.Ö.'nün üzerinde A.K. adına düzenlenmiş sahte kimlik de çıktı.

Haklarında uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak, kasten öldürme, iş yeri kurşunlama, silahlı tehdit ve yağma gibi 11 suçtan yakalama kararı olan zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA