MERSİNLİ DAĞCILAR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİ DAĞCILAR SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜDÜ


 

Mersinli 42 dağcı Sarıkamış Harekatı’nın 104. yıldönümünde şehitler için yürüdü.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Dağcılık Federasyonu Mersin İl Temsilciliği ve Mersin Dağcılık ve Spor Kulübü’nün organize ettiği yürüyüş, Atlılar mevkiinde yoğun kar yağışı ve tipi altında 12 kilometre yürünerek yapıldı. Dağcılar 2 bin metreye tırmanarak Sarıkamış Şehitleri pankartını açtılar.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Türkiye Dağcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Yenal Gürsu Abayaz şunları söyledi; “Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Türkiye Dağcılık Federasyonu Mersin İl Temsilciliğimiz ve Mersin Dağcılık ve Spor Kulübünden 42 dağcı arkadaşımız ile birlikte 104 yıl önce geri dönmeyi hiç düşünmeden şahadete yürüyen Sarıkamış Şehitlerimiz için yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen 12 kilometre parkuru tamamlayarak 2 bin rakıma tırmanmayı başardık. Bu anlamlı yürüyüşte ben ve diğer dağcı arkadaşlarım tam anlamıyla Sarıkamış ruhunu hissettik.” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA