BASKETBOL YILDIZ BAYANLARDA ŞAMPİYON ÖZEL BEYAZ KULE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BASKETBOL YILDIZ BAYANLARDA ŞAMPİYON ÖZEL BEYAZ KULE


 

Okullar arası Yıldız Bayanlar Basketbol İl Birinciliği Final müsabakasında Özel Beyaz Kule Ortaokulu, Özel Bahçeşehir Ortaokulunu 93-24 yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan Okullar arası Yıldız Bayanlar Basketbol İl Birinciliği müsabakaları Edip Buran Spor Salonunda oynanan final maçı ile sona erdi. Finalde Özel Beyaz Kule Ortaokulu, Özel Bahçeşehir Ortaokulunu 93-24 yenerek şampiyon olurken, Aliye Pozcu Ortaokulu, Toroslar Atatürk Ortaokulunu 32-30 yenerek il 3'üncüsü oldu.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren okul takımlarına kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Şube Müdürleri Vedat Akyar ve Osman Yıldızbakan tarafından verildi.
Şampiyon olan Özel Beyaz Kule Ortaokulu Yarı Finallerde, Aliye Pozcu Ortaokulu ise Grup elemelerinde Mersin’i temsil etmeye hak kazandılar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA