SESİMİZ DUYULDU MU? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SESİMİZ DUYULDU MU?


 

Mersin Stadyumu’na ulusal veya uluslararası düzeyde maçların verilmemesi sık sık eleştiri konusu olurken, Süper Lig lideri Başakşehir’in Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edeceği maçın Mersin’de oynayacağı gündeme geldi.

ALİ ŞANLI

Akdeniz Oyunları kapsamında 2013 yılında inşa edilen 33 bin kişi kapasiteli Mersin Stadyumu’na yapıldığı günden buyana ulusal ve uluslararası düzeyde organizasyon verilmemesine tepkiler günden güne artarken, gelen son bilgiler “Semimiz duyuldu mu?” dedirtti.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu müsabakaları kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Eşleşme sonunda Süper Lig lideri Başakşehir Belediyespor ile Hatayspor eşleşirken, bu karşılaşmanın Mersin’de oynanması gündeme geldi.

5. turu geçen 16 takımın katıldığı ve çift maç eleminasyon sisteminin uygulandığı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda ilk maçlar 15, 16 ve 17 Ocak 2019 tarihlerinde, rövanşlar ise 22, 23 ve 24 Ocak 2019 tarihlerinde oynanacak. 22 ile 24 tarihleri arasında Hatay’da oynanması gereken maçın Mersin’de oynama olasılığı gündeme düştü. Hatay stadının zeminin futbola oynamaya elverişli olmadığını düşünen TFF yetkilileri bu maçın Mersin’de oynanması için girişimlere bulunduğu öğrenildi.

BAKIMA ALINDI

Öte yandan Mersin Stadyumu’nun bakıma alınacağı açıklandı. Mersin İdman Yurdu’nun Amatör lige düşmesi ile sadece Amatör takımların kullandığı Mersin Stadı’nda yoğun maç temposu ile bozulan zeminini bakıma almak için 19 Ocak tarihine kadar kapılarını kapattı.

Mersin Stadyumu’nu; İçelspor,Meskispor ve Mersin İdman Yurdu ortaklaşa kullanıyor. Meskispor ve Mersin İdman Yurdu Süper Amatör Ligde mücadele ederken İçelspor ise Bölgesel Amatör ligde oynuyor. Sahanın kapanması ile Meskispor Tarsus Yıldırımspor’la oynayacağı maçı Tarsus’da oynaması, Mersin İdman Yurdu Anamur Belediyespor maçının ise Suni Çim sahada oynanmasına karar verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA