MERSİN’DE UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK!


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, valilik koordinesinde gerçekleştirilen ’Uyuşturucuyla Mücadele Konulu Muhtarlar Toplantısı’ kapsamında, kentteki muhtarlarla bir araya geldi.

Haber Merkezi

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya vali yardımcıları, kaymakamlar, il müdürleri ve kurum müdürleri de katıldı. 
Toplantıda bağımlılıkla mücadelenin önemine değinen Vali Su, Mersin'de bu alanda çok önemli çalışmalar yapıldığını ve yapılmaya da devam edileceğini belirterek Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında da önemli projeler gerçekleştirildiğini açıkladı. 
Su, uyuşturucuyla mücadelede en önemli hedeflerinin, yeni madde bağımlılarının oluşmasını engellemek ve madde bağımlısı vatandaşları da bağımlılıktan kurtararak, normal hayatlarına döndürmek olduğunu kaydetti. 
İl Emniyet Müdürlüğü ve Yeşilay yetkililerinin ülke genelinde ve Mersin'de yürütülen çalışmalar hakkında muhtarlara bilgilendirme sunumu yapmasının ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla toplantı sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA