KURTULUŞ İÇİN KOŞTULAR ÖDÜLLERİ KAPTILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KURTULUŞ İÇİN KOŞTULAR ÖDÜLLERİ KAPTILAR!


 

Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurtuluş Koşusunda derece yapan öğrenciler için tören düzenlenerek ödülleri verildi.

27 Aralık Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Tarsus Belediyesi ve Milli Eğitim müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen Kurtuluş Koşusu ödül töreni Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkan yardımcıları, müdürler,  öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. 

Törende derece yapan öğrencilere ve takım olarak derece yapan okullara Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Boro, Serap Kurtçu ve Belediye Müdürleri tarafından madalya, plaket ve çeşitli hediyeler verilirken, yarışmada görev alan öğretmenlere de plaket sunuldu.
Öğrencileri tek tek tebrik edip, ödüllerini veren Başkan Yardımcıları, Hüseyin Boro ve Serap Kertçu, koşuda emeği geçenlere teşekkür edip, öğrencilere başarılar dilediler. Başkan Yardımcıları ayrıca Kurtuluş Günü‘ne olan desteklerinden dolayı Tarsus Medikal Park Genel Müdürü Zeynel Canoğulları ve İnsan Kaynakları Müdürü Osman Yoluk’a da teşekkür plaketi sundular.
Koşular sonucunda kategorilerde 1200 metre Küçük Kızlar Ayşenur Rüzgar (Şehit Ömer Kara ortaokulu), 1200 metre Küçük Erkeklerde Veysel Uflaz (Mehmet Akif Ersoy ortaokulu), 1500metre Yıldız Kızlar Müge Etyemez (Hasan Ali Yücel ortaokulu), 2 km Yldız Erkekler Emre Çaktur (Ali Oksal ortaokulu), 2km Genç Kızlar Gizem Buse Can (Adile Onbaşı MTAL), 3 km Genç Erkekler Bayram Ekinci (Ashabı Kehf  MTAL) birincilik ödüllerini aldılar. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA