ÇUKUROVALI PERİLERDEN YENİ ZAFER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVALI PERİLERDEN YENİ ZAFER


 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde çıktığı tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılan Çukurova Basketbol bir zafer daha elde etti.

ALİ ŞANLI

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne ilk yarıda damga vuran Çukurova Basketbol,  14. Hafta karşılaşmasında sahasında Bellona Kayseri Basketbol’u ağırladı. İlk periyodu 26-19 önde kapatan Çukurovalı periler devreye 45-19 girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan Çukurova Basketbol, Bellona Kayseri Basketbol’u 32 sayı farkla 97-66 geçti. Ligde namağlup liderliğini sürdüren Çukurova Basketbol’da 18’er sayı atan Iagupova ve Gueye galibiyetin mimarı oldu.

“TÜM OYUNCULARIMI KUTLUYORUM”
Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Çukurova Basketbol başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, “Birinci ve ikinci yarısı çok farklı bir maç oldu. ilk yarı istediklerimizi zaman zaman yapabilen bir takım, ikinci yarı ise istediklerinin tamamını sahaya yansıtan bir takım gibi oynadık. Geçirdikleri hastalıklara rağmen sahada büyük bir çaba gösteren tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Salon: Servet Tazegül

Hakemler: Hüseyin Çelik, Ahmet Murat Arıkanlı, Samet Erdoğan

Çukurova Basketbol: Gökşen Fitik 8, Sevgi Uzun 5, Meltem Avcı 6, Iagupova 18, Gueye 18, Bone 10, Şaziye İvegin Üner 10, Mestdagh 14, Pelin Derya Bilgiç 8

Bellona Kayseri Basketbol: Sims 14, Meryem Gültekin 5, Ivankovic 3, Gamze Takmaz 9, Ibekwe 21, Ezgi Manlacı 4, Miljkovic 6, Gizem Sezer 4, Aysun Yılmaz

1. Periyot: 26-19

Devre: 45-39

3. Periyot: 76-54

Maç sonucu: 97-66


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA