MERSİN BAROSU ATA’NIN HUZURUNDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BAROSU ATA’NIN HUZURUNDA


 

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, 2018-2020 dönemi Mersin Barosu Başkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle, yönetim kurulu ve delegelerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzuruna çıktı.

Barodan yapılan açıklamaya göre, Başkan Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu ve delegeler, cübbeleriyle Aslanlı Yol’dan yürüyerek, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundular. Daha sonra Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı: “Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü Büyük Atatürk. İlke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu olan Mersin Barosu 2018-2020 dönemi yönetim kurulu ve delegeleri olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş temellerinin korunması ve güçlendirilmesinde büyük rol üstlenen bağımsız savunmanın temsilcisi olan biz avukatlar, zor bir süreçten geçen ülkemizin ve milletimizin, yeniden ayağa kalkıp aydınlık günlere gözünü açması ümidiyle, üzerimize düşen görevi sizden güç alarak yapmaya devam etmek için, şahsınızın huzurunda olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.

“NÖBETİMİZ SONSUZA DEK SÜRECEK”
İnsan hak ve özgürlüklerini, adaleti, demokrasiyi, tam bağımsızlığımızı kökleştirmek,  kurduğunuz Cumhuriyeti yüceltmek, devam ettirmek ve sizden devraldığımız emaneti, ilkelerinizi, devrimlerinizi ve fikirlerinizi sonsuza dek yaşatmak için, nöbetimiz sonsuza dek sürecektir.
Bizlere bağımsız bir devletin yurttaşı olma onurunu veren Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; Mersin Barosu olarak gösterdiğiniz çağdaş uygarlık hedefinde ilelebet yürüyeceğiz. Sizinle ilgili yazacak, söyleyecek çok sözüm var ama sizi anlatmaya ne kâğıt yeter, ne de nefesim yeter. Ülkemizin hiç olmadığı kadar zor süreçten geçtiği bu günlerde; sizi daha çok arıyor, daha çok özlüyoruz. Sizi bir kez daha sevgi ve şükranla anıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhunuz şad olsun. 11.01.2019”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA