KARA KUTU YAKALANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARA KUTU YAKALANDI!


 

Mersin Büyükşehir başta olmak üzere bazı belediyelerde danışmanlık yapan ve FETÖ’nün firari Belediyeler İmamı olarak da bilinen Erkan Karaarslan Ankara’da yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı!

Akrabaları adına kurduğu şirketlerle CHP’li belediyelerden aldığı ihalelerle bilinen, Mersin Büyükşehir başta olmak üzere bazı belediyelerde danışmanlık yapan ve FETÖ’nün firari Belediyeler İmamı olarak da bilinen Erkan Karaarslan Ankara'da yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı!

FETÖ'nün firari belediyeler İmamı Erkan Karaarslan Ankara İstihbarat ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri'nin ortak çalışması kapsamında Ankara'da gizlendiği eve düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Karaarslan'ın üzerinden kardeşi adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı. Erkan Karaarslan, tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne gönderildi.

Karaarslan hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne başlattığı bir soruşturma ile alakalı 2 Ağustos 2016'da 31 şüpheli ile birlikte FETÖ kapsamında gözaltı kararı çıkarıldı. 11 Ağustos 2016 günü emniyete teslim olan Karaaslan, 18 Ağustos 2016'da tutuklanmış ve hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak' suçu kapsamında iddianame düzenlenmişti. 29 Eylül 2017'deki duruşmada denetimli serbestlik kararıyla tahliye edilen Karaaslan hakkında yapılan itiraz üzerine aynı mahkeme tarafından 6 Ekim 2017 günü yakalama kararı çıkarılmıştı. Fakat Karaaslan o tarihten beri firariydi.

Uzun süredir aranan ve bazı belediyelere danışmanlık yaptığı iddia edilen Karaaslan, Ankara'da yakalandı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Karaaslan, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla mahkemeye verdiği ifadenin ardından tutuklandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA