KAYNANADAN GELİNE ÇAĞRI: ‘BOŞAN YİNE GİT” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYNANADAN GELİNE ÇAĞRI: ‘BOŞAN YİNE GİT”


 

Mersin’de 70 yaşındaki bir kadın, iki gözü görmeyen oğlunun boşanma davası açtığı gelinine seslenerek, mahkemeye gelmesini ve yıllardır süren davanın artık son bulmasını istedi.

GİZEM EKİCİ

Mersin’de yaşayan Meral Akma (70) isimli kadın, oğlunun boşanma davası açtığı ancak bir türlü ulaşamadıkları gelinene çağrıda bulundu. Oğlunun geçirdiği bir rahatsızlık sonucu iki gözünü kaybettiğini ve 2 torununa baktığını dile getiren Akma, tek isteğinin yıllardır süren boşanma davasının sona ermesi olduğunu söyledi. Geline çekilen tebligatların sonuçsuz kaldığını savunan ve bu yüzden boşanma davasının gerçekleşmediğini kaydeden Akma, “Kendisinden bir şey talep etmiyorum. Sadece yıllardır süren boşanma davası sona ersin istiyorum. Çünkü avukata verecek paramız yok. Benim oğlum hasta, 2 çocuğu var. Ben emekliyim, avukata verecek param yok. 15 sene oldu. Bu dava son bulsun istiyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA