TUNA’DAN AKP’YE İLK ZİYARET: “SİYASET TEK BAŞINA YAPILMAZ!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TUNA’DAN AKP’YE İLK ZİYARET: “SİYASET TEK BAŞINA YAPILMAZ!”


 

AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir adayı Hamit Tuna, aday gösterilmesinden sonra ile defa AKP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette işbirliği mesajı veren Tuna, “Siyaset tek başına yapılmaz!” diyerek destek istedi.

GİZEM EKİCİ

MHP Mersi Milletvekili Baki Şimşek, il teşkilatı ve çok sayıda partili ile AKP il başkanlığını ziyaret eden Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir adayı Hamit Tuna’yı il başkanı Cesim Ercik ve Mersin Milletvekili Hacı Özkan karşıladı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette kısa bir konuşma yapan Tuna, işbirliğinin önemine değindi.

“Siyaset halay gibidir, tek başına yapılmaz” diye Tuna, “Birlikte olursak, bu halayı beraber çekersek daha büyür. İki ekibi bir araya getirmek suretiyle halayı en güzel şekilde çekeceğiz. Bu eylem birliği, söylem birliği demek. Üst aklın uzlaşarak, yol haritalarını belirleyerek birlikte yola çıktıkları günde bize de planlama yapmak suretiyle çalışmak düşüyor. Halay o kadar güzel olursa alkışlayanı o kadar çok olur. Müzikle halay birbirine uyumlu olacak. Ama halayı biz acemice çekersek oy verecek kitlenin olumsuz yaklaşmasına neden olur. Bu süreci yakınlaşma, beraber olma olarak görmeliyiz. Geçmişte bir takım söylemler olmuştur. 15 Temmuz’dan önce Türkiye’de siyaset başka bir zaman dilimi idi, 15 Temmuz’dan sonrası başka bir zaman dilimi. Artık Türkiye’nin bekası söz konusu. Hep birlikte hareket etmeliyiz. Burada üst aklın vermiş olduğu bir karar var. 3 ilçede verildi diye 3 ilçede fazla çalışıp kalan ilçelerde ayak sürümek değil her iki parti olarak çok çalışmak gerek. Biz görev adamıyız. Bize parti teşkilatımız nerede duracaksın derse orada dururuz. Koltuk sevdalısı değilim. İnsanlara tepeden bakan değil milletin içerisinde Toroslar’ı 15 yıl yönettim. Bu kente hizmet etmek istiyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA