MUHTAR ALAVLI DURMAK BİLMİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUHTAR ALAVLI DURMAK BİLMİYOR


 

Vatandaşa hizmet parolasıyla yola çıkan ve yıllar sonra mahallelinin vazgeçilmez ismi haline gelen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Alavlı “Sokaklarımızda yanmayan lamba kalmayacak” dedi.

GİZEM EKİCİ

Mersin’in Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Alavlı, mahalle sakinlerinden gelen şikayetleri anında dikkate alarak, yanmayan sokak lambaları ile bizzat ilgileniyor. Sokak lambalarının bir mahalle için çok önemli olduğunu vurgulayan Alavlı “Mahallemizin gecelerinin gündüz gibi olmasını istiyoruz. Sokak lambalarında yaşanan aksaklıkları, aynı dakikada ilgililere iletiyoruz. Yetkili birimler, konuya aynı duyarlılıkla yaklaşarak, arızalı sokak lambalarına hemen müdahale ediyorlar ve sorunu çözüyorlar. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum” dedi. Vatandaşlara hizmet etmenin kendisine daima büyük bir haz verdiğinin altını çizen Alavlı, mahalle halkı ile bir bütün olduklarına dikkat çekti. Cumhuriyet mahallesinde yaşayan her bireyin, mutlu günlerinde, acılı günlerinde, yanlarında olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Mehmet Alavlı “Bizi bu göreve layık gören tüm mahalle halkının her sorununda yanında olmaya söz verdik. Bugünde sözümüzün arkasındayız. İnsanları sevmek, taleplerine sırt çevirmemek, onların sorunlarına çare olabilmek, bizim ana ilkemizdir. İçimizdeki bu sevgi yıllar içerisinde çoğalarak arttı. Halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Daha uzun yıllar, mutlu yarınları inşa etmek için el ele çalışmalarımıza devam edeceğimizden kimsenin kuşku duymasını istemiyorum” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA