ORMAN YOLLARI YATIRIMLARI YÜZDE 20 FAZLA GERÇEKLEŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORMAN YOLLARI YATIRIMLARI YÜZDE 20 FAZLA GERÇEKLEŞTİ


 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, 2018 yılında 850 bin metreküp üretim programı gerçekleştiren Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarına müdahale açısından son derece önemli olan orman yolları yatırım programlarının üzerinde bir gerçekleşme sağladı.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre; 2018 yılı yatırım programında bulunan orman yollarının etüt-aplikasyon ve keşif özetleri bir yıl önceden hazırlanarak ihalelerin erken yapılması sonucu aynı ödenekle yüzde 20 oranında daha fazla yatırım yapıldı. 2018 Yılı içerisinde yeni yol, büyük onarım, üst yapı, sanat yapısı, yardop programları çerçevesinde toplam 507 kilometre gerçekleşme sağlandı. 

Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, ormancılık faaliyetlerinde sürdürülebilir orman yönetiminin ve orman yangınlarıyla mücadelede orman yolları faaliyetlerinin çok önemli olduğunu belirterek, bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde başta Makine ve İkmal Şube Müdürü olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür etti. Yılmaz, 2019 yılı yatırımlarının da aynı özverili çalışmalarla gerçekleşmesi için başarı temennisinde bulundu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA