MERSİN’DE “S” VE “T” PLAKA İHALESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE “S” VE “T” PLAKA İHALESİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Gülnar İlçesi’nde 43 adet ‘S’, Aydıncık İlçesi’nde ise 10 adet ‘T’ serisinden plaka için ihaleye çıkıyor.

SONER AYDIN 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UKOME Genel Kurulu, toplu taşımacılığın geliştirilmesi, korsan taşımacılığın önlenerek kayıt ve disiplin altına alınması, fiilen çalışan esnaf menfaatlerinin korunması, trafik güvenliği ve yolcu emniyetinin sağlanması için harekete geçti. Gülnar İlçesinde daha önce 80 adet okul taşıtı ve personel servis aracı olarak faaliyetini sürdürmek üzere “S Plaka” ihalesine çıkan ve 37 tanesini satışını gerçekleştiren EKOME Genel Kurulu, kalan 43 adet için de ihale kararı aldı. Aydıncık ilçesinde ise ticari taksi olarak kullanılmak üzere 10 Adet “T Plaka” için ihaleye çıkıyor.

3 YIL SATILAMAYACAK
Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Sarayı’nda 27 Şubat saat:14.00’te gerçekleştirilecek ihale, Kapalı Teklif Usulü şeklinde olacak. Muhammen bedeli 7 bin 500+KDV olan plakaları en yüksek teklifi verenler almaya hak kazanacak. Ancak satın alınan “S Plaka” spekülatif kazanca neden olunmaması için, veraset yolu ile yapılan intikaller hariç tescil tarihinden itibaren 3 yıl süre ile bir başka kişiye satılamayacak, devredilemeyecek ve herhangi bir şekilde hibe edilemeyecek. 
Aydıncık ilçesi için çıkılan 10 Adet “T Plaka” ihalesi de yine Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Kapalı Teklif Usulü şeklinde olacak ihale 28 Şubat saat: 14.00’te yapılacak. Muhammen bedeli 2 bin TL olan plakaları en yüksek teklifi verenler almaya hak kazanacak. Yine “S” plakalarda olduğu gibi “T” plaklar da tescil tarihinden itibaren 3 yıl süre ile bir başka kişiye satılamayacak, devredilemeyecek ve herhangi bir şekilde hibe edilemeyecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA