“HIRSIZ BİZİM HIRSIZIMIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HIRSIZ BİZİM HIRSIZIMIZ”


 

Mersin’de AKP Çamlıyayla İlçe Başkanı Yetiş, hırsızlıkla suçlanan belediye başkanı adaylarına

AKP ve MHP’den oluşan Cumhur İttifakı’nın seçim çalışması kapsamında Mersin’in Çamlıyayla İlçesinde konuşan AKP’li ilçe başkanı Mehmet Ali Yetiş, belediye başkanı adaylarına skandal ifadelerle destek istedi.

Birgün Gazetesi’nden Hüseyin Şimşek’in haberine göre; İlçe Başkanı Yetiş, her türlü şaibeye karşın kendi adaylarının seçimleri kazanması gerektiğini söyledi. Belediye başkanları ve adayları konusunda birçok iddianın gündeme geldiğini ancak rakip partilerin kazanmaktansa kendi partilerinin seçimlerden galip ayrılması gerektiğini öne süren Yetiş, “İki seçeneğimiz var, ya devletin hainlerinin yanında olacaksınız ya da mevcut başkanımıza ‘hırsız’ diyen de oldu, ‘yanlış yapıyor’ diyen de oldu. Ben de diyorum ki ‘vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız.’ Yarın bunun bedelini çok ağır öderiz. Yarın burayı Allah korusun kaybetme durumunda biz bunun hesabını veremeyiz” dedi.

“KILAVUZU KARGA OLANIN…”

Yetiş’in sözlerinin bir “itiraf” olduğunu dile getiren CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “AKP ilçe başkanının konuşma diline bakın, kendilerine oy vermeyenleri vatan haini ilan ediyor, yetmiyor kendi adayının hırsız olduğunu kabul ediyor. Peki, bu ilçe başkanı bu cesareti nereden alıyor? Tabi ki mensubu olduğu partinin en üst düzey makamındaki kişinin yaptığı açıklamalardan alıyor. Elbette kılavuz karga olunca ağzından da bu cümleler dökülüyor” dedi.

“SEÇİM KAZANMAK UĞRUNA”

Cumhur ittifakının kabullendiği “hırsız adaylara” geçit vermeyeceklerini dile getiren CHP’li Başarır, “Bu güzel ülkemin kim bilir hangi yöresinde, kim bilir hangi AKP ve MHP il ya da ilçe başkanı,  seçim kazanmak uğruna kendilerine oy vermeyenleri kim bilir neyle suçluyor, hangi hakaretlerde bulunuyor, siz düşünün” ifadelerini kullandı.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA