MUSA EROĞLU, TOROS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ MEST ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUSA EROĞLU, TOROS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ MEST ETTİ


 

Toros Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu katkıları ile hazırlanan konser kapsamında ünlü halk ozanı Musa Eroğlu, üniversitenin öğrencileri ile bir araya geldi.

Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek, Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın, dekanlar, akademisyenler, daire başkanları ve öğrenciler katıldı. İlk olarak Türk Halk Müziği Topluluğu, şef Ali Parlak yönetiminde solo ve koro olmak üzere 11 eser seslendirdi. Ardından sahne alan ünlü ozan Musa Eroğlu, bir birinden güzel eserleri seslendirdi. Seslendirdiği türkülerle izleyenleri kendine hayran bırakan Musa Eroğlu, Toros Üniversitesi’nin davetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu tür kültürel faaliyetleri sık sık tekrarlamak lazım. Ülkemizde gerek sazlı, gerek sözlü çok güzel kültür insanları var” dedi. 

Konserin ardından Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın, Musa Eroğlu’nu Toros’un bir bireyi olarak gördüklerini ifade ederek, Eroğlu’na Toros Üniversitesi rozeti taktı. 
Rektör Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek ise “Siz Türkiye’mizin çok büyük bir sanatçısısınız, size övgü dolu sözler söylemek bizim haddimize değil. Siz bugün bizi gerçekten çok mutlu ettiniz, herkes adına size teşekkür ediyorum” diyerek, Eroğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. 
Ormanları çok sevmesi ile de bilinen Eroğlu’na öğrenci toplulukları ağaç sertifikası takdim ederek, Eroğlu adına fidanları toprakla buluşturduklarını ve ağaçlandırmaya devam edeceklerini belirttiler. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA