KADINLAR ÜZERİNDEN KARALAYARAK SİYASET YAPILMAZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLAR ÜZERİNDEN KARALAYARAK SİYASET YAPILMAZ!


 

MHP’li Soydan, göreve gelmesi halinde Kadın Üretici Pazarları’nı yıkacağı iddialarını siyasi nezaketsizlik olarak nitelendirdi.

Haber Merkezi

Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan Viranşehir Kadın Üretici Pazarı’nı ziyaret ederek, vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinledi. 
Soydan, pazarda genel bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek, “Vatandaşlarımızla sohbet ettiğimizde, bazı kesimler tarafından özellikle Kadın Üretici Pazarlarının gezilerek, göreve gelmem halinde buraları yıkacağım iddia ediliyormuş. Bu durum en hafif tabiriyle siyasi nezaketsizliktir. Kadınlarımız üzerinden böyle karalama kampanyaları yapmak ne etiğe ne ahlaka ne de siyasi nezakete sığar. Ayıptır” dedi.

“KADIN ÜRETİCİ PAZARLARI SAPASAĞLAM YERİNDE KALACAK”
Bu yarışa, kimseyi kırmadan çıktığını vurgulayan Soydan, “Kadın Üretici Pazarları projesi doğru bir projedir. Kaldırmak da kimsenin haddine değildir. Buradan herkese gönül rahatlığı ile bir kez daha söylüyorum. Kadın Üretici Pazarlarımız yapılan kara propagandalara inat sapasağlam yerinde kalacaktır. Mevcut fiziki koşullarını iyileştirip, dünya standartlarına getirilecektir. Güneş enerjisi panelleri kullanılarak, kışın daha sıcak ortamlarda çalışmaları sağlanacaktır. Kadın Üretici Pazarlarımızda tuvaletleri, giyinme odaları, sıcak suları olan koşullar kadınlarımızın öncelikli haklarıdır. Teknolojinin gücünden faydalanarak pazar ağlarımız genişletilip, kadınlarımızın emeği ülke genelinde markalaştırılacaktır. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

“PANİK HAVASI İÇİNDELER”
Mezitli’de kartların yeniden dağıtıldığını ve belli kesimlerin panik havası içerisinde olduğunu söyleyen Serdar Soydan, “Değişim güç ve cesaret ister. Bu değişim hareketinin öncüsü olarak Mezitli’yi hep birlikte yönetmeye geliyoruz. Herkes bilsin ki biz bu iddialara gülüp geçiyoruz.  Biz güldükçe rahatsız olanlara, şahsımı ve temsil ettiğim siyasi partileri bu şekilde töhmet altında bırakmanın yanlış bir tutum olduğunu ve bu tutumun da hiç kimseye faydası olmayacağını bir kez daha vurguluyorum. Centilmence başladığımız bu siyasi atmosfere aynı nezaketle devam etmemiz gerektiğini hatırlatıyor, rakiplerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA