CUMA GÜNÜ SU KESİNTİSİ YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CUMA GÜNÜ SU KESİNTİSİ YOK!


 

Sosyal medyada yer alan Mersin’de 48 saatlik zorunlu su kesintisi uygulanması ile ilgili paylaşımlara ilişkin Mersin Su ve Kanalizasyon İşleri (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Paylaşımların asılsız olduğunu bildiren MESKİ’nin açıklaması şu şekilde; “Sosyal Medyada, ‘Cuma günü saat 08.00’den Pazar günü saat 08.00’e kadar Mersin merkezin tamamına yakın mahallerin 48 saatlik zorunlu su kesintisi yapılacağı” haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mersin’de planlı su kesintisi uygulaması yapılacağı kurumumuz tarafından kamuoyu ivedilikle bilgilendirilmektedir. Su kesintisinin yeri ve zamanı, MESKİ Genel Müdürlüğümüzün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayımladığı gibi basın yayın organlarına da servis edilerek halkımızın durumdan haberdar olması sağlanmaktadır. Ayrıca abonelerimize su kesintisine dair kısa mesajla da bilgi verilmektedir. Sosyal medyada yer alan tarihlere ilişkin su kesintisi programı bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın MESKİ Genel Müdürlüğüne ait olmayan, kamuoyunda bilgi kirliliği oluşturan bu tür iddialara itibar etmemeleri hususunu kamuoyunun bilgisine sunarız”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA