HAMLE SIRASI ONDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAMLE SIRASI ONDA


 

Adaylığı tehlikeye giren Başkan Kocamaz’ın hamlesi merak konusu olurken, partililer Koray Aydın’ı hedef gösterdi!

HEDİYE EROĞLU – SONER AYDIN

BAŞKA PARTİDEN Mİ ADAY OLACAK?

İYİ Parti’nin Mersin İl Başkanlığı heyeti, 31 Mart seçimlerine katılacak olan aday listesini saat 17.00’den sonra Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti. YSK yetkilileri, listenin geç gelmesi nedeniyle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti adayı Burhanettin Kocamaz'ın adaylığını kabul etmedi.

Kocamaz’ın yapacağı hamle merak konusu olurken, “Biz bitti demeden bu mücadele bitmez!” mesajı vermesi ‘Başka parti ile anlaşacak’ iddialarını gündeme getirdi. Kocamaz’ın önündeki seçenekler; DSP, Demokrat Parti veya Saadet Partisi adaylığıyken, ilk hamlenin Saadet Partisi’nden geldiği öne sürüldü.

KOCAMAZ, TUNA’YI, PARTİLİLER KORAY AYDIN’I HEDEF GÖSTERDİ

Öte yandan Başkan Kocamaz Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, “Göreceksiniz Burhanettin Kocamaz İYİ Parti’den de aday olamayacak” yönündeki açıklaması ile Tuna’ya yüklenirken, bazı partililerin Başkan Kocamaz’ın paylaşımlarının altına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a yönelik tepkisi dikkat çekti. Koray Aydın’ın ekibinin söz konusu hamleyi yaptığına dair iddiaları dile getiren partililer, Aydın’ın istifasını istediler. 

BAHÇELİ’DEN KOCAMAZ’A DAVET

Ayrıca MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, Başkan Kocamaz’ı partisine geri dönmeye davet etmesi de şok etkisi yarattı. Bahçeli, “Burada gerçekten bir ihmal mi vardır veya bir art niyet mi vardır veya Zillet İttifakının farklı bir boyutu mu vardır? Bunları hep beraber göreceğiz. Burhanettin beye destek veren insanların artık bu gerçeği görerek, Adana’da 50’nci yıldönümümüzde yaptığımız büyük bir davetimiz oldu, o davete icabet etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Gelin hep beraber olalım bir daha helalleşelim. Bu defa Mersin’i daha güçlü bir şekliyle alalım derim. Davetim herkese açık (Burhanettin Bey’e de)” dedi.

Başkan Kocamaz, dün Ankara'da gerçekleştirilen İYİ Parti aday tanıtım toplantısına katılerek, “Üzerimize kurulan kumpas ve tezgahların ortaya çıkarılması için sonuna kadar mücadele edeceğini bir kez daha belirten İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ve bu konuda bizlere inanıp desteklerini esirgemeyen tüm herkese teşekkür ediyorum. Müsterih olun. Biz bitti demeden bitmez” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA