DEKAN ERKILIÇ VE ÜNAL’DAN BİK MÜDÜRÜ’NE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEKAN ERKILIÇ VE ÜNAL’DAN BİK MÜDÜRÜ’NE ZİYARET


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Senem Duruel Erkılıç ile Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Recep Ünal, Basın İlan Kurumu Mersin Şube Müdürü Çetin Oranlı’yı hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Basın İlan Kurumu’ndan yapılan açıklamaya göre; ziyarette konuşan Dekan Prof. Dr. Senem Duruel Erkılıç, iletişim kökenli tecrübeli bir gazetecinin bu göreve atanmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. İletişim alanındaki tüm kurumları ve yerel basını önemsediklerini belirten Erkılıç, Fakülte olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mersin Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Recep Ünal da, yerel basın ile iyi ilişkiler kurmaya önem verdiklerini dile getirdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti Basın İlan Kurumu Mersin Şube Müdürü Çetin Oranlı da, Mersin’de İletişim Fakültesi bulunmasının en başta sektör için önemli bir şans olduğunu vurguladı. İletişim Fakültesi ile yerel basın arasında ilişkilerin güçlendirilmesi, fakülte mezunlarının istihdamının sektörde istihdamının artması için elinden gelen katkıyı yapacağını kaydeden Oranlı, “İletişim fakülteleri ve yerel basın arasındaki işbirlikleri sektörümüz adına her zaman olumlu sonuçlar doğurmuştur. Bu nedenle, yerel basın ve fakülte işbirliğinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Gazetecilik alanıyla ilgili her türlü etkinlikte yer alıp elimizden geldiğince destek olmaya hazırız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA