HANİ ESNAFI KORUYACAKTIN? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HANİ ESNAFI KORUYACAKTIN?


 

Erdemli’de 3’üncü dönem için belediye başkanlığı aday olan Mükerrem Tollu,her fırsatta esnafa destek sözü verirken, ilçeye yapılan alışveriş merkezi sahipleri ile bir araya geldi!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’in yaklaşık 150 bin kişilik nüfusa sahip Erdemli ilçesinde, 31 Mart seçimlerinde 3’üncü defa belediye başkanı seçilmek için Cumhur İttifakı adayı olan MHP’li Mükerrem Tollu, esnafa destek mesajları verirken, yeni yapılan alışveriş merkezi sahipleri ile bir araya geldi.

Enerji, inşaat, turizm, beyaz eşya, tarım ve mobilya olmak üzere 6 sektörde faaliyet gösteren Erginler Grup tarafından yapılan LimonPARK AVM iş yeri sahibi Murat Ergin’i ziyaret ederek AVM hakkında bilgi alan Tollu, bu sosyal medyadan paylaşınca tepki topladı.

TEPKİ ÇEKTİ

Alışveriş merkezlerinin şehir merkezlerinde yer alması ile esnaf ve sanatkara zarar verdiği yıllardır dile getirilerek, yenilerinin yapılmaması ve mevcutların da şehir dışına taşınması istenirken, Tollu’nun hem merkeze ruhsat vermesi hem de ziyarete gitmesi eleştiri konusu oldu. Üstelik seçim öncesi yapılan ziyaret Erdemli halkının tepkisini çekerken, “Hani esnafı koruyacaktın?” sorularını da gündeme getirdi.

LİMON PARK AVM

Mevcut hizmet verdiği sektörlerin yanı sıra teknoloji ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesini sürdüren Ergin Grup ise söz konusu merkez ile ilgili resmi internet sitesinden, yatırımı “Şehrin sembolü” olarak yorumlayarak, şu tanıtımı yaptı: “Limon Park, Mersin'in Erdemli ilçesindeki muhitine önemli ölçüde değer katmaya ve hatta şehrin yeni sembolü olmaya aday olarak yükselen çok amaçlı bir projedir. Projenin şehrin ana ulaşım ekseninde bulunan konumu, tüm toplu ulaşım araçlarıyla buraya ulaşımı kolaylaştırıyor. 20944 m² bir alana yayılan bu çok amaçlı proje, şehir hayatının ritmine yakın olmak isteyenlerin yeni adresi olacak. Erdemli’deki tek özel çarşıya sahip AVM'si ile Limon Park, sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlanacağı bir merkez niteliğinde...”.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA