İYİ OLMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ OLMADI!


 

Burhanettin Kocamaz’ın, İYİ Parti’nin ardından Demokrat Parti’den adaylığına da onay çıkmadı! Kocamaz’dan “Kazanacağımız seçimi bir şekilde elimizden alınmaya çalışılıyor” tepkisi geldi.

HEDİYE EROĞLU – SONER AYDIN

Mersin İl Seçim Kurulu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Demokrat Parti’den Büyükşehir adaylığına yapılan 5 itirazı kabul ederek Yüksek Seçim Kurulu’na gönderdi. İl Seçim Kurulu kararında, Kocamaz’ın ne İYİ Parti’den ne DP’den ne de bağımsız olarak aday olamayacağı bildirildi. Nihai karar 1 Mart’a kadar YSK tarafından verilecek

“KANUNSUZLUKLARLA MÜCADELE ETTİK”

Seçim Kurulu’nun kararı tepkiye neden oldu. Kocamaz'ı destekleyenler Adliye önünde bir araya gelerek, kararı protesto etti.

Çamlıbel seçim ofisi önünde toplanan destekçilerine seslenen Kocamaz, “Yaklaşık 6 aydır üzerimize oynanan oyunlar, kumpaslar halen devam ediyor. Kanunlarla, bu kenti kendi kafasına göre yönetmek isteyenlerle mücadele ettik. Kanunsuzluklara, kentin geleceği ile ilgili sıkıntı yaratacak şahısların projelerine karşı çıkmamız birilerini rahatsız etti” dedi.

“ADİL OLUN”

En son kararı YSK verecek ama yine birilerinin kripto oyunlarına geldik. Biz önümüz kesilse de kesilmese de doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. YSK’dan da aynı şekilde bir karar çıkarsa bu projeleri aday olan arkadaşlara teslim edeceğiz ve sonuna kadar da takipçisi olacağız. Mersin de, biz de yerimizde duruyoruz. Allah ömür verdiği müddetçe bu kente öyle yada böyle hizmet etmeye devam edeceğiz.

“SABIRLI OLUN”

Biz milletimize, bağımız yargıya, seçim kuruluna güveniyoruz. Tek isteğimiz adil, hukuka uygun bir şekilde incelesinler ve kararlarını ona göre versinler. Sakin olun, taşkınlıklara meydan vermeyin. Açık ara önde olduğumuz, kazanacağımız seçimi bir şekilde elimizden alınmaya çalışılıyor. Demokrasi Mersin’de büyük bir yara aldı. Bu olay demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek”.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA