DEHŞET GECESİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEHŞET GECESİ!


 

Mersin’de yüzü maskeli bir kişi soymak için girdiği kuyumcuda bulunan iş yeri sahibi ile bir kişiyi öldürdü. Bir miktar altın alan maskeli soyguncu izini kaybettirdi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Hastane Caddesi üzerinde faaliyet gösteren kuyumcu dükkanına gelen silahlı ve maskeli bir kişi, iş yerindeki altın ve paraları almak istedi. Soyguncu, önce kendisine direnen iş yeri çalışanı Yasin Tazegül'ü silahla vurarak öldürdü ardından kapıyı kapatarak kaçmasına engel olan iş yeri sahibi Mustafa Serpil'i kurşun yağmuruna tuttu. Silahlı soyguncu daha sonra iş yerinin dışında bulunan bir kişiyi de yaralayarak olay yerinden kaçtı. 

Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri iş yeri çalışanı Yasin Tazegül ile sahibi Mustafa Serpil'in öldüğünü belirlerken, ismi öğrenilemeyen yaralı Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Bu arada Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de olay yerine gelerek bilgi aldı. Ölenlerin cenazeleri yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılırken, yakınları ise gözyaşı dökerek fenalık geçirdi. 

KANLI SOYGUN KAMERADA 
Mersin'de 2 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı kuyumcu soygununun güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde maskeli soyguncunun tezgahın arkasında olan Yasin Tazegül'e tabancayı doğrultarak altınları istediği görüldü. Tazegül, tezgahı dolanıp soyguncunun üzerine doğru gidince vurularak yere düştü. İş yeri çalışanının vurduktan sonra tezgahın arkasına geçen soyguncu, soğukkanlı bir şekilde vitrindeki altınları yanında getirdiği poşetin içerisine doldurmaya başladı. Bu sırada arka odadan çıkan iş yeri sahibi Mustafa Serpil'i fark eden soyguncu, ona da ateş ederek yaraladı. Yaralı adam dışarıya çıkarak yardım isterken, soyguncu, vitrindeki altınları alarak kapıdaki Mustafa Serpil'e 1 el daha ateş edip kaçtı. 
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA