“BURASI MERSİN, MERSİN’DE İŞ VAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BURASI MERSİN, MERSİN’DE İŞ VAR”


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, ’Milli İstihdam Seferberliği’ kapsamında 2019 yılında Mersin’de 40 bin istihdam hedeflediklerini belirterek, "’Burası Mersin, Mersin’de iş var’ sloganıyla çalışmak isteyen herkese istihdam imkanı sağlamak için var gücümüzle gayret edece

Vali Su, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve ilgili kurum müdürleriyle gerçekleştirdiği 'Milli İstihdam Seferberliği' toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 2019 yılında istihdam seferberliğinde hedeflere ulaşmak için bir araya geldiklerini ifade ederek, "Yapılan çalışmaları değerlendirdik, gözden geçirdik, bundan sonra yapacaklarımız konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Bu çerçevede inşallah Mersin'de hedeflediğimiz 40 bin istihdamın daha yukarısına çıkmak için hep birlikte çaba göstereceğiz" diye konuştu. 

Bu kapsamda Maliye Bakanlığının ve diğer bakanlıkların da çok ciddi teşvikleri olduğuna işaret eden Su, "Ayrıca yine mesleki eğitim geliştirme ve işbirliği projelerimiz var. İşbaşı eğitimi kursları projelerimiz var. Bunların da her biri bu çerçevede devam ediyor, devam edecek. Ben inanıyorum ki, el ele verdiğimiz sürece bu hedeflerimize kısa zamanda ulaşacağız ve hatta bu 40 bin istihdam hedefinin de üzerine çıkacağız. Bu çerçevede destek veren tüm paydaş kurumlara ve odalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah diğer paydaşlarla da yine bu konuda toplantılarımız sürecek. Biz şunu söylüyoruz; 'Burası Mersin, Mersin'de iş var' sloganıyla çalışmak isteyen herkese istihdam imkanı sağlamak için var gücümüzle gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA