DERBİDE KAZANAN ‘MERSİN’ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DERBİDE KAZANAN ‘MERSİN’ OLDU


 

Bu sezon ligde çıktığı 20 maçtan da galibiyetle Çukurova Basketbol takımının namağlup ünvanı Mersin Büyükşehir Belediye’nin aldığı 71-64’lük galibiyetle son buldu.

Ali ŞANLI

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 21. Haftası Mersin derbisine sahne oldu. Bu sezon oynadığı oyunla göz dolduran ve ligde oynadığı 20 maçtan da galibiyetle ayrılan Çukurova Basketbol Kulübü ligdeki ilk mağlubiyetini dün yaşadı.

Derbide karşılaştığı Mersin Büyükşehir Belediye’ye karşı 71-64 olan Çukurova Basketbol, ligin bitimine 5 hafta kala ilk mağlubiyetini tatmış oldu.

Hem ligde hem de Avrupa’da namağlup bir şekilde yoluna devam ederken alınan mağlubiyet sonucu Çukurova’da gözler 14 Mart Perşembe günü oynanacak Avrupa Ligi maçına çevrildi. Çukurova’da hedef Avrupa’da yenilmeyerek yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmek.

 

MAÇTAN BİLGİLER

Maça çok hızlı bir giriş yapan ve bulduğu sayılarla farkı ilk periyotta 9 sayıya çıkaran Çukurova ilk periyodu 17-8 önde kapattı.

Mücadele seviyesinin en yükseklere çıktığı ve toplamda 46 sayının atıldığı ikinci periyodu ise Mersin BŞB 36-35 önde kapattı.

Mücadelenin üçüncü periyodunu 14-12 Çukurova Basketbol önde kapattı.

Son periyotta ise mersin ekibi öne geçerek 23-15 fark attı ve maçı 71-64’lük skorla kazandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA