CEZAEVİNDEKİ KADINLAR İÇİN EL ELE VERDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEZAEVİNDEKİ KADINLAR İÇİN EL ELE VERDİLER


 

Mersin Barosu ve Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER), 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Mersin Cezaevi’ndeki kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ortak çalışmalar yapmak için işbirliği yaptı.

Barodan yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aktaş, yönetim kurulu üyeleri Fahriye Cengiz, Filiz Burakgazi, Av. Murat Horasan ve dernek üyeleri ile birlikte Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’ı makamında ziyaret etti. Cezaevindeki kadınların hayata tutunabilmesi için ÇUGİDER ile el ele verip birlikte sosyal sorumluluk projelerini hayata geçireceklerini ifade eden Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Kadınlarımız her ne sebeple mahkûm olmuş olursa olsun, cezaevinde insan haklarına ve insan onuruna yakışır bir yaşam sürdürmeleri gerekmektedir. Cezaevindeki kadınlarımızı değerli olduklarını hissettirip, onları topluma yararlı bireyler olarak kazandırmak istiyoruz. Hayata geçireceğiz sosyal sorumluluk projeleri ile cezaevinde geçirdikleri zaman içerisinde kadınların umutlarını yeşertmek için Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği el ele verdik” diye konuştu.

ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aktaş ise yaptığı konuşmasında, “Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği olarak, Mersin’de bugüne kadar birçok sosyal, kültürel ve iktisadi çalışmanın içinde yer aldık. Kadınların hayatın tüm alanlarında etkin olması, ekonomik, sosyal, kültürel ve politik yaşamın her alanında eşit şekilde var olması, derneğimizin öncelikli hedeflerinden olduğunu önemle vurgulamak isterim. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesi ile Mersin Barosu ile birlikte Mersin Cezaevi’nde gerçekleştireceğimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki etkinliğimiz ile bir kez daha bu düşüncelerimizi ortaya koyma imkânı bulduğumuz için mutluyuz. Mersin Barosu ile bu tür ortak çalışmalarımızın zaman içinde artarak devam edeceği inancı ile eşit, özgür, her türlü şiddetten arınmış, müşterek bir yaşam için verilecek mücadelede her zaman kadınlarımızın yanında olduğumuzu belirterek, bu projede emeği geçenlere ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA